Van egy kisebb hörcsögünk is, barátnőm Gusztinak hívja - én Kiskucukának, és mivel nem fért meg Kucukával, ezért külön lakást kapott. Sajnos több ketrecünk már nem volt, így egy terráriumba került.

Az éjjel kaptam ezt a levelet a barátnőmtől, aki otthon aludt:

ezt nem hiszed el mi történt...egész éjjel nem hagyott eddig aludni a nagy kucuka mert annyira kerekezett, meg fura hangokat adott ki. de nem érdekelt. aztán mégis felkeltem megnézni, hogy watta faka....nah és ahogy megyek a kapcsolóhoz, egyszer csak felsikítok, mert valami átfutott a lábfejemen. feloltom a villanyt, hát a kicsi volt az.... kiszökött valahogy valamikor és a nagy ezért volt megbolondulva. felállította a kerekét és azon keresztül meglépett....pedig a könyvek is a tetején voltak. most büntiből a szállítóban tölti a kicsi az éjszakát :P

csak meg akartam osztani veled, mit csinált a kis szaros....

jah és gondolhatod hogy félálomban milyen kellemes volt nekem is a földön kergetni, meg csalogatni :P

Szóval az történt, hogy Guszti a saját kerekét felfordította az éjjel (neki álványos kereket vettünk, mert a terrárium oldalára nem szerelhető fel másfajta kerék), s leblokkolt keréken felmászott, majd valahogyan lejutott egy méter magasról, a harmadik polcról. Ott rontotta el a dolgot, hogy nem bírt magával, felbőszítette Kucukát, aki az idegbetegségével elárulta a szökevényt.

Ennek ellenére ügyes!